(+30) 6945 334833 |

Λίγα λόγια για μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Punto Del Caffé

P

Punto Del Caffe Coffe CupΤο Punto Del Caffe είναι ένα κατάστημα ειδών καφέ και αξεσουάρ που υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε λάτρη και ειδήμων του καλού καφέ ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας: είτε επιθυμείτε ένα φλιτζάνι αυθεντικού εσπρέσο για το σπίτι ή για επαγγελματικό σκοπό. Με καταγωγή την Βέροια, το Punto Del Caffe σας παραδίδει προϊόντα υψηλής ποιότητας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, σε πολύ προσιτές τιμές και σε εξαιρετικό χρονικό διάστημα. Ο ιδιοκτήτης, Μίλτος Χαρούσης, έχει την πεποίθηση ότι ο καφές θα πρέπει να φέρνει στον καταναλωτή εκλεκτή ποιότητα, κομψότητα και πολυτέλεια.

Εδώ, στo Punto Del Caffe συμπεριφερόμαστε στον καφέ με τον τρόπο που πρέπει: τον αντιμετωπίζουμε σαν μια δημιουργία στην οποία αξίζει σεβασμός και επαγγελματισμός. Πιστεύουμε ότι όλοι οι πελάτες μας, είτε αγοράζουν καφέ για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση, έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Αυτές οι ανάγκες συμπεριλαμβάνουν υψηλή ποιότητα, πολύ προσιτές τιμές και γρήγορη παράδοση όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες μας. Είναι τόσο απλό, όσο ακούγεται κι εμείς το κάνουμε πραγματικότητα. Έχουμε μεγάλη αγάπη για τον καλό, αυθεντικό καφέ, και πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευχαρίστηση του να γευτούν τον γνήσιο Ναπολιτάνικο εσπρέσο. Επίσης, πιστεύουμε ότι η παλαίωση είναι για το κρασί και όχι για τον καφέ, κι έτσι βρισκόμαστε σε διαρκή και άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, με σκοπό να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα που λαμβάνουμε είναι πάντα φρέσκα, και έτσι διατηρούν το αναζωογονητικό άρωμά τους καθώς και την πλούσια γεύση τους.

Το Punto Del Caffe, μένοντας πιστό στην πεποίθηση ότι πρέπει να προσφέρεται μόνο ο καλύτερος εσπρέσο, αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα για τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες καφέ: την Miscela D’Oro, την TO.DA, και την Expresso. Παράλληλα θα βρείτε προϊόντα από επιπλέον εταιρίες όπως η Danesi, η Passalacqua και η Borbone. Μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ειδήμων του καφέ. Η Νότια Ιταλία προσφέρει μια εξαιρετική ποικιλία από χαρμάνια γνήσιου Ιταλικού εσπρέσο και, επιπλέον, διαθέτει και τον καλύτερο εξοπλισμό για να τα παρασκευάσει και να τα σερβίρει. Είτε επιθυμείτε ταμπλέτες εσπρέσο E.S.E, κάψουλες καφέ ή κόκκους καφέ για να φτιάξετε έναν απολαυστικό εσπρέσο για εσάς και τους αγαπημένους σας, σας εγγυόμαστε ότι σε μας θα βρείτε την καλύτερη ποικιλία αυθεντικών, Ιταλικών μειγμάτων. Οι μηχανές καφέ που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι όλες κατασκευασμένες στην Ιταλία, και ο αποκλειστικός σκοπός τους είναι να φέρνουν σε σας ή τους πελάτες σας εξαιρετικό, φρέσκο καφέ. Η αποτελεσματικότητα, η υψηλή ποιότητα, οι εξαιρετικές γεύσεις και τα υπέροχα αρώματα, αποτελούν τις κορυφαίες προτεραιότητές μας.

Κάθε προϊόν που βλέπετε είναι ήδη διαθέσιμο στο κέντρο διανομής μας και μπορεί να φτάσει στα χέρια σας όσο πιο σύντομα γίνεται. Διαλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως αλεσμένο καφέ, κόκκους καφέ, σοκολάτα, σιρόπια, ταμπλέτες και κάψουλες καφέ. Οι ταμπλέτες Καφέ Εσπρέσο (Easy Serving Espresso, E.S.E. ) είναι μικρά, χάρτινα στρογγυλά σακουλάκια που περιέχουν 7g αλεσμένου καφέ και έχουν κατασκευαστεί για να κάνουν την προετοιμασία του εσπρέσο σας ακόμα πιο εύκολη πάντα διατηρώντας την υψηλή ποιότητα. Η διάμετρος μιας ταμπλέτας είναι 45mm και την ανοίγετε μόνο όταν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε. Με τον τρόπο αυτό ο καφές σας διατηρεί το άρωμά του πάντα φρέσκο και πλούσιο. Επιπλέον, οι μηχανές καφέ που λειτουργούν με ταμπλέτες καφέ είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν σε σχέση με τις κοινές μηχανές εσπρέσο. Περισσότερες πληροφορίες για τις ταμπλέτες (Ε.S.E) μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Easy Serving Espresso Consortium standard. Καλές Αγορές!

Οι εταιρείες καφέ που διαθέτουμε

Top