(+30) 6945 334833 |

Πληροφορίες Αποστολής

Το Punto del Caffé είναι σε θέση να παραδώσει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο και υπόσχεται μια ασφαλή και γρήγορη παράδοση. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διάρκεια της πληρωμής, σύμφωνα με τον προορισμό που θα επιλέξετε. Για την εξυπηρέτησή σας τα κόστη διανομής περιγράφονται παρακάτω.

ΕΛΤΑ ΤαχυδρομείαACS Κούριερ


Παράδοση στην Ελλάδα με την ASC Courier & με τα Ελληνικά ταχυδρομεία

Για την εγχώρια παράδοση των προϊόντων με την ACS, το κόστος είναι 3€/3kg. Για παραγγελίες άνω των 3kg υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία αντιστοιχεί σε 0,80€/Kg και η οποία προστίθεται για το κάθε επιπλέον κιλό αντίστοιχα. Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 3 € και η παράδοση γίνεται από την υπηρεσία courier ΑCS σε 1-2 ημέρες ή 1-3 ημέρες για τα ελληνικά νησιά. Είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε τα προϊόντα μας με τα οχήματα της εταιρείας μας, για τις παραγγελίες που γίνονται από επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τη μέθοδο μετρητών για παράδοση στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα και ο τρόπος να μας γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας στο χώρο σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ή επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας μας για περισσότερες πληροφορίες. Για πληρωμή με αντικαταβολή υπολογίζεται ένα επιπλέον κόστος 2€. Για πληρωμές μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.

Παράδοση στο Εξωτερικό

Η παράδοση προϊόντων στο εξωτερικό γίνεται από υπηρεσίες courier που συνεργάζονται με την ACS World Express Courier. Η παράδοση στην Ευρώπη μπορεί να γίνει μέσα σε 3-5 μέρες μέσω της ACS Europe 5. Για την Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία την παράδοση αναλαμβάνει η Net Express.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις πληροφορίες αποστολής των προϊόντων μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Top