(+30) 6945 334833 |

Ο Μοναδικός Αντιπρόσωπος της Εxpressο

Ο Μοναδικός Αντιπρόσωπος της Εxpressο

Ο Μοναδικός Αντιπρόσωπος της Εxpresso στην Ελλάδα

Η

Expresso είναι μία από τις νεότερες Ιταλικές εταιρίες καφέ που εμφανίστηκε στην αγορά. Ιδρύθηκε με σκοπό να ανταποκριθεί πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη και προσφέρει μία ποικιλία προϊόντων εσπρέσο εστιάζοντας κυρίως στη διατήρηση της γεύσης και του έντονου αρώματος. Τα προϊόντα της Expresso, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και διάφορα κομψά εξαρτήματα μπορείτε τώρα να τα αποκτήσετε αποκλειστικά μέσω του Punto Del Caffe, που είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος της Expresso στην Ελλάδα. Το Punto Del Caffe είναι το μόνο κατάστημα που σας προσφέρει την υπέροχη συλλογή των προϊόντων Expresso που περιλαμβάνουν αλεσμένο καφέ, ταμπλέτες εσπρέσο, κάψουλες εσπρέσο, σιρόπια με γεύσεις, καθώς επίσης και το πιο αγαπημένο Ιταλικό υποκατάστατο καφέ, το Orzo – (καφές από κριθάρι). Το Punto Del Caffe είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έχει την αποκλειστικότητα για προϊόντα της Expresso, όπως είναι η μηχανή καφέ Όρζο, και μία υπέροχη συλλογή από συλλεκτικά φλιτζάνια. Μία ποικιλία προϊόντων που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες οποιουδήποτε επιθυμεί να απολαύσει έναν συνδυασμό κομψότητας και ποιότητας με τον καθημερινό του καφέ.

Τα χαρμάνια της Expresso, τέλεια ισορροπημένα και χαρακτηριζόμενα από το «γεμάτο σώμα» τους σαγηνεύουν τον καταναλωτή με το δελεαστικό τους άρωμα, καθώς και την απολαυστική, εξαιρετικά ικανοποιητική γεύση τους. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων περιλαμβάνει κλασικά χαρμάνια καφέ με έντονη γεύση, χαρμάνια χρυσής ποιότητας για έναν κρεμώδη και έντονα γευστικό εσπρέσο καθώς και ντεκαφεϊνέ μείγματα, ικανοποιώντας έτσι τις επιθυμίες όσων καταναλωτών επιθυμούν ένα ελαφρύτερο ρόφημα. Επιπλέον, προσφέρονται χαρμάνια με γεύσεις για όσους καταναλωτές επιθυμούν μια επιπλέον γευστική νότα στον καφέ τους, όπως το τζίνσενγκ, σοκολάτα και γεύση φουντούκι.

Η Ιστορία της Expresso

Η εταιρία ιδρύθηκε πρόσφατα στην Νάπολη, μία ιστορική πόλη παγκοσμίως γνωστή για την παράδοσή της να φτιάχνει καφέ υψηλής και εκλεκτής ποιότητας. Αφοσιωμένη στο να παρασκευάζει χαρμάνια που συνδυάζουν εξαιρετική γεύση, άρωμα και ποιότητα η Expresso έχει αναζητήσει τα καλύτερα υλικά και τους πιο γευστικούς κόκκους καφέ ποικιλίας Arabica ώστε να προσφέρει έναν εσπρέσο αντάξιο της παραδοσιακής, αξεπέραστης Ιταλικής παράδοσης.

Share

About Miltos Charousis

Γεια χαρά! Είμαι ο Μίλτος Χαρούσης και είμαι ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος Punto del Caffe. Παρέχουμε τα πάντα σχετικά με τον ποιοτικό καφέ όπως τους καλύτερους Ιταλικούς espresso, μηχανές καφέ για επαγγελματίες αλλά και για το σπίτι καθώς και αξεσουάρ. Είμαστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Expresso, της TO.DA και της Miscela D' Oro στην Ελλάδα. Always enjoy your coffee! :-)

Σχολιάστε

Top