(+30) 6945 334833 |

Ένας από τους αντιπροσώπους της Miscela D’Oro στην Ελλάδα

Ένας από τους αντιπροσώπους της Miscela D’Oro στην Ελλάδα

Σχετικά με τη Miscela D’Oro

H

Miscela D’Oro, μία από τις μεγαλύτερες και από τις πιο έμπειρες εταιρίες καφέ που υπάρχουν στον κόσμο, έχει καταγωγή την Messina της Ιταλίας και ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1946. Εκεί, ο Umberto Urbano και η σύζυγός του φτιάξανε ένα μικρό μαγαζάκι καφέ, ψήνοντας κόκκους καφέ, πειραματιζόμενοι και μαθαίνοντας σιγά σιγά τι είναι αυτό που καθιστά έναν καφέ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Στόχος τους, η βαθύτερη κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ψάχνοντας την καλύτερη ποιότητα κόκκων καφέ και παρασκευάζοντας πλούσια και γευστικά χαρμάνια. Έτσι, σύντομα, αυτή η μικρή οικογενειακή επιχείρηση εξελίχθηκε σε μία μεγάλη εταιρία τριών γενεών και αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας του παραδοσιακού Σικελικού εσπρέσο.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Miscela D’Oro ήρθε την δεκαετία του 1970, όταν ο Francesco Urbano στην προσπάθειά του να προσελκύσει τις ξένες αγορές παρασκεύασε το χαρμάνι των «5 μειγμάτων» προικίζοντας έτσι την εταιρία με ένα καινοτόμο διαφημιστικό προϊόν και ένα ανταγωνιστικό όνομα στην αγορά. Στην δεκαετία του 1980 ακολουθώντας τις ραγδαίες κοινωνικές εξελίξεις αλλά και τον ανταγωνισμό σε επίπεδο αγορών και μάρκετινγκ, η εταιρία προσαρμόστηκε στις νέες αλλαγές. Έτσι έγινε πιο βιομηχανική και απέκτησε πιο σύγχρονο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας έτσι αποτελεσματικότητα, υψηλή ποιότητα και έντονο άρωμα στο ψήσιμο και την παρασκευή των κόκκων καφέ. Η επιτυχία της εταιρίας συνεχίστηκε την δεκαετία του 1990, με το άνοιγμα της στις ξένες αγορές και την διαρκή προσαρμογή της στις απαιτήσεις των πελατών. Η μακρά παράδοσή της, η αγάπη για καινοτομία και η βαθιά επιθυμία της να προσφέρει έναν εσπρέσο υψηλής ποιότητας καθιστούν την Miscela D’Oro μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες καφέ στην αγορά. Τα προϊόντα της Miscela D’Oro βασίζονται πάντα στις ανάγκες των πελατών.

Η Miscela D’ Oro στο Punto Del Caffe

Η Punto Del Caffe, ως ένας από τους αντιπροσώπους της Miscela D’Oro στην Ελλάδα, σας φέρνει την μοναδική και αξιόπιστη ποιότητα του εσπρέσο της Miscela D’Oro προσφέροντάς σας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που περιλαμβάνει τον καφέ Gusto Classico, τον Classic Single και τις ταμπλέτες Ντεκαφεϊνέ. Η Punto Del Caffe είναι το μόνο μέρος στο οποίο μπορείτε να βρείτε το πακέτο εξαρτημάτων εσπρέσο της Miscela D’Oro, τον καφέ Gran Crema, τους κόκκους καφέ Gran Aroma, καθώς επίσης και το απολαυστικό ρόφημα σοκολάτας. Και, φυσικά, έρχονται ακόμη περισσότερα προϊόντα στο online κατάστημά μας. Αγοράστε εδώ τα Miscela D’Oro προϊόντα ή εγγραφείτε στο RSS των προϊόντων της Miscela D’Oro.

Share

About Miltos Charousis

Γεια χαρά! Είμαι ο Μίλτος Χαρούσης και είμαι ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος Punto del Caffe. Παρέχουμε τα πάντα σχετικά με τον ποιοτικό καφέ όπως τους καλύτερους Ιταλικούς espresso, μηχανές καφέ για επαγγελματίες αλλά και για το σπίτι καθώς και αξεσουάρ. Είμαστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Expresso, της TO.DA και της Miscela D' Oro στην Ελλάδα. Always enjoy your coffee! :-)

Σχολιάστε

Top